Sunday, March 23, 2008

tag dari preston


Ahah. Meniru tajuk Minci. Terima kasih atas 'tag' anda. Inilah hasil pembikinan aku.

LIST OUT THE TOP 5 PRESENTS YOU WISH FOR:

(a) Apple - Mac berwarna putih.
(b) Tiket penerbangan balik ke Malaysia, pergi-tak-balik-balik pada hari ini, di saat ini.
(c) 'T-shirts' yang 'cool', pelbagai warna dan corak yang 'fun', serta menenangkan aku.
(d) Kereta mewah yang besar dan maskulin, beserta seorang 'driver'.
(e) Tajaan untuk menjalani rawatan kulit.

LIST OUT THE REASONS FOR YOUR CHOICES:

(a) Supaya aku boleh 'feeling-feeling' Gadis sambil menaip sesuatu di atas skrinnya. Dan kerana putih kelihatan begitu suci.
(b) Aku nak berada di samping mereka yang berada di Malaysia, jauh dari kesejukkan bulan Mac.
(c) Memakai 't-shirts' yang kena dengan 'mood' aku akan menjadikan hari aku lebih menyeronokkan.
(d) Entah. Sekadar nak rasa kaya dan 'macho' tapi malas nak memandu.
(e) Seperti Nad, supaya kulit lebih licin dan sekata. Ahah.

THE PERSON WHO TAGG-ED YOU IS: Minci

5 IMPRESSIONS OF HIM/HER:
(a) Bijak
(b) Baik dan mengutamakan orang lain
(c) Rempit
(d) Mempunyai intonasi 'respon' yang pelik-pelik
(e) Busuk

MOST MEMORABLE THINGS HE/SHE HAS DONE FOR YOU:
Oh. Terlampau banyak. Umpamanya mengadakan majlis hari jadi aku dengan bersungguh-sungguh hingga aku 'blushing-blushing', belanja aku tiket pergi-balik London, memandu aku pergi-balik Putrajaya, teman aku 'dating' dan semua benda-benda kecil yang dia buat untuk aku. Oh, juga selalu menjadi setiausaha peribadi yang penyabar.

MOST LOVED INVENTION (doesnt have to be technically advanced)
Tiru Nad: Yahoo Messenger

WHAT DO YOU DESPISE THE MOST:
Orang yang tak fikir tentang orang lain.

6 PEOPLE YOU WANNA TAG:
1- Abrar Adit [matilah letak bunga nombor satu]
2- Bzz
3- Zuriani Kasim
4- Deanna
5- Minci [recycle adalah digalakkan]
6- Semua manusia yang sengaja atau tidak, membaca isen ini

Sekian~

P/S: I think I've drowned Abrar. Err. Isk!

6 comments:

myra said...

haii..
motif asek tiru i..
sila ngaku kat khalayak ramai..saya idola kamoo..ahahahah

sila jgn lemaskan abrar..pity him..ke dia her? himher then..

saya pon kensel la jawapan blog kakmin,saya nak tshirt underground lah..mcm tshirt dgn tulisan2 million dead cops atau fugazi bla bla bla..

Minci said...

ohhh.. motif ckp aku busuk? ha ha ha

weyyy... canne abrar blh lemas plak? ko siram dia lebey2 ker?

bZz said...

Spa mahu? Ke Tshirt uncle kat CM tuh? Yg lain tu over la pulak...

Hehehehe... Mintalah kamu memende alah yg 3 tu sebagai barang hantaran kamu nanti ye...

kaSyah said...

Meh sini ada tajaan rawatan kulit + spa .....muahahhaa

sid said...

er zuriani kasim ada blog??

jetjetsemot said...

myra..yeh, awak memangla idola saya..idolak..

minci..sje, tade idea..maka letak je busuk..ahahah..

bzz..spa tanak la..tak kuasa..nak pakar kulit plis...t-shirt x kesa la pape asal stylo eh..mekaseh..

kasyah..ni hangpa nak jadi org keje spa ka?gatai naa..

sid..yep, zuriani ade blog..tapi aku x igt url die..tapi wordpress..ei, ko pun sile buat tag ni..