Saturday, March 08, 2008

lapan mac

Jika anda rakyat Malaysia berusia 21 tahun ke atas dan telah mendaftar sebagai pemilih: Selamat mengundi.

Jika anda ahli SPR: Kenapa tak balas e-mel aku yang semangat hendak mengundi ni, hah?


Jika anda wanita dan boleh memahami apa yang aku taip: Selamat hari wanita sedunia.


Jika aku hidup empat tahun lagi: Aku nak balik mengundi. Dan mungkin bertanding sebagai calon bebas.

9 comments:

MyRa said...

hehe
if jah mengundi,akan ku wujudkan kelab perayu undi utk jah!

happy women's day lah to you

jetjetsemot said...

kenapa if i mngundi pun ada kelab?u mengundi pun ade kelab ke..atau maksod u if i bertanding?nad nad..happy women's day to u..muach!

baez external hard disk bercasing kulit asli said...

jet
pls bertanding dengan kakmin ok!

bZz said...

Saya undi kamu. Calon mana?

Errr... tapi nak mc tau...

jetjetsemot said...

kamen opposition ke..wah..hangitlah saya lambang kamen ramai peminat..wow, very the exciting utk tau result pilihanraya..jangkit sama nad..

bzz..calon joho la..bukit permai..N50..takde rasuah ok..clean..ahah..

myra said...

hehehehe.
saya infekkan kuman..jom la tubuhkan parti monyeng

bZz said...

Ouhh kat bukit permai. Err under kulai ke bukit permai? Bukan dekat ngan layang-layang n kluang? Ehhh bukit permai mana nih?

Kalo felda... then i used to live there la... early 80s

baez da malas nama panjang2 tapi tetap nak tulis tanpa penat dan lelah said...

nak join party monyeng
nak jadi setiausaha ni
lambang nanti asek su jadi MB
jom tawan negeri urm, n9 nak?

myra said...

nak jadi presiden party lambang nnt klu menang 2/3 terus jadi PM..