Wednesday, June 27, 2007

kad undangan


Dengan secara diplomatiknya, saya ingin menjemput anda, anda, dan anda untuk menghadiri majlis keramaian saya yang tak berapa ramai sebagai langkah untuk memenuhi nafsu yang menular sejak sekian lama. Berikut adalah 'details' untuk rujukan anda (matilah 20 minit fikir apakah 'details' dalam bahasa Melayu, tapi masih tak ingat~):

Tempat: McDonald ASDA Fulwood, Preston
Hari: Khamis, 28 Jun 2007
Masa: Sekitar jam 1.30pm, sekembalinya saya dari klinik di Chorley hingga sekitar jam 2.30pm
Hidangan: McValue Meal Fillet-o-Fish berharga 1.99 pound dan Rolo milkshake. Mungkin akan ada aiskrim dihujung majlis
Transportasi (???): Pergi menaiki bas Preston, pulang mungkin berjalan kaki. Keputusan muktamad terpulang pada keadaan perut setelah majlis tamat.
Pakaian: Kot/Pakaian kebangsaan

Jika berminat, anda boleh meninggalkan komenan anda di akhir pembacaan isen ini. Sila pastikan perut anda kosong sebelum menyertai majlis ini. Penyertaan anda amatlah dialu-alukan supaya saya tidak patah semangat untuk kesekian kalinya untuk ke McD. Pastikan anda berkumpul di ruang tamu kediaman saya, sebelum bergegas beramai-ramai ke tempat majlis. Saya juga berharap dapat membeli aiskrim 'posh', deodorant, beras, dan beberapa barangan peribadi saya di ASDA berhampiran setelah tamat majlis.

Segala kerjasama anda, saya dahului dengan jutaan....TERIMAAA KAASSIIIHHH!

5 comments:

Minci said...

'details' = aturcara ?

kalo aku dpt gi aku pegi sbb ward round aku start kol 2pm.. huhu.. unless aku pontenglah.. hahaha

seandainya aku tidak berjaya.. maaf kan lah daku... huhu

jetjetsemot said...

oi..tipu punye orang..katanyeh die free hari khamis tengahari..ko kijam..katanya bole buat date..tp die takmo dtg..mcm ni la orang melayu..nanes~

PenguRus Za said...

aku datang..aku datang!!
tu pon kalo DR G tak tahan aku wat keja..hehe
tp aku rase..aku datang lah!!

kaSyah said...

cuma layak telan air liur saja. terima kasih.

Minci said...

yerlah... aku ingat kau nk makn kt hospital jer.. sbb tuh aku relek jer.. tapi memandangkan aku dah free skrang.. aku pun boleylah gi mcD skalik