Thursday, February 22, 2007

rambutan






Emo haircut - Swept in the front with a horizontal fringe, usually chopped and chunky and they tend to cut it themselves (along with their wrists).

Setelah buta mata aku melilau mencari potongan rambut yang cantik, aku hanya berminat dengan yang ini saja. Saya kesal dengan sikap mereka yang kurang menyerlahkan gambar rambut pendek yang menarik. Mungkin kamu harus lihat style rambut retro, crazy, mohawk,indie dan sebagainya. Apa-apa pun pilihan kamu, sila buat belah tepi dan bukan tengah. Berserta fringe ke tepi. Kerana mungkin muka comel kamu sesuai dengan gaya itu.

Oh. Sebenarnya bantai je apa yang kamu mahu. Aku pun dah pening. Asalkan hati kamu puas.

11 comments:

pengurus za said...

emo hairstyle ni
utk org "emo" kah??
hahaha..

aku suke yg 1st tu
biskut muke wat la style tu
wlaupon simple, but nice!!

Biskut Muka said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... kalau aku buat style PHOEBE bolehlah aku perasan jadi the Charmed Ones plak.. aku pun tgh search2 nih n ges wat.. lyke u.. aku pun ada berkenan tgk style yg kedua...

Biskut Muka said...

oh.. tambahan.. kalo aku buat haircut EMO.. aku tak akan slit wrist aku sendre.. hehe~~

Myra said...

owhh..
aku tetap suka berambut panjang
mebbe aku akan french braidkan sajer dia..supaya nampak cam emo..

meh kemari kau jet,braidkan rambut aku

no 2 cam prektikal
tp no 5 paling x prektikal..sebab nnt ko pakai tudung dia melepet dalam tudung..bek x yah~

jetjetsemot said...

ye ZA..aku rse pon yasmin sesuai style 1st sbb die sesuai utk org yg drastik nk tros botak tp x botak lgsg..dan sng manage la..no hair gel watsoever..pagi2 bgn rambut dah siap redi to go..

seken tuh..ok gk la..leh dipikerkan..die pnjg sket..so x drastik ie tak near to bald..kurg thrill dr 1st..

yg len tuh, cm high maintenance la..sesuai utk mereka yg nk beli hairspray..menggile mendandan rambut di pagi hari kemudian pakai tudung..sunggo membazer masa..

natrah..kami x pand braid rambut la..plaits je tau la kami..meh sni..pnjg mne rambut kamu tuh..

jetjetsemot said...

*pand + ai=pandai

Myra said...

A French braid is a popular hairstyle. Unlike a regular three-strand braid, a French braid starts with small sections of hair at the crown of a person's head, and intermittently, more hair is added to each section as the braid progresses down the head. The classic French braid is a single braid at the back of one's head, though variations on this hairstyle include side braids and twists.

ini okie..
aku mahu yg ini..
owh rambut ku? hingga T12 kurasa

jetjetsemot said...

wah..panjangnye rambut kamu natrah..kami nk lumbe dgn kamu la..eh, tapi pastila kami kalah..kami x pandai french braid ok..french bread dgn french kiss pandaila..[matila kena tampo dengan ibu natrah dan ibu kami secara serentak]

Biskut Muka said...

ohhhh.. silalah buat french bread utk breakfast OK..
i want i want

Anonymous said...

How dear they!! " they tend to cut it themselves along with there rist" how judgmental and rude and sterotypical as a fellow emo I disagree with that because not all emos cut there rist and i dont so stop being so general and cut it out along with your FINGERS!! so you cant type crap. much luv steph

jetjetsemot said...

sorry dear..but that's not what i typed myself..i copied n pasted the statement from urban dictionary..so please cut the webmaster's fingers, and NOT MINE!!