Tuesday, March 04, 2008

rocky life

Sumber gambar: Nicole Chocoa Heaven

Masih sedang dalam proses menaip laporan tentang 'posting' aku di Putrajaya. Cerita lawak tak dapat disertakan di sini. Cuma sekarang, kan 'best' kalau boleh kunyah-kunyah Rocky. Hmm.
Terutama sekali kalau warna dia 'pink'.

Waaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Tiba-tiba nak makan Rocky.

Dan..waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Tiba-tiba 'homesick'!

16 comments:

myra said...

jah,
apa kes jah..
baru 3 hari..

ish ish ish

jetjetsemot said...

sbb sy lapa kot..ahaha..

myra..i nak dok msia..waaaaaaaaaa!

Minci said...

surolah org yg berilham tinggi gi pos kat kau..

jetjetsemot said...

amboi2..suro-suro orang lak die..tau la awk tu dilayan cm tuan puteri [nad yg kata, sy tak kata]..ahahahah...

baez external hard disk bercasing kulit asli said...

owh kenapa nak pink?
haihhh
seb bek lilo pon warna pink

MyRa said...

ahahah kakmin
jojet pon dilayan puteri,tp dia malu


jah,
cepat2 la beli peti es jah

jetjetsemot said...

baez..sbb pink la perise sdap..waa..jgn tnye..i terliur mngingatnye..

myra..ape puteri..kamu yg puteri..oh..peti es da dibeli..tadi bru smpi..katanye bole digunekan slps 12 jam agar gas die kembali tenang..12 malam ni leh on..yey..insyaAllah..dan alhamdulillah..

bZz said...

Jett, pos diri sendiri sendiri utk membeli rocky di pekan kulai. kemudian pos balik diri sendiri ke sana bila dah membelinya.

Guna DHL, cepat sket..

baez external hard disk bercasing kulit asli said...

kak jet jet semot api
ni nak rekemen nini cokolat celup celup celup
bes sgt

jetjetsemot said...

bzz..pandainye awk..rsenye hausmet sy tanak terlibat dlm keje gile itu..jadi, awk tolongla balutkan parcel yg mengandungi jasad sy..dan utk itu, tolong la awk pos diri ke preston, lantaran nak melakukan tugasan yang tersebut..dan pos balik diri anda bile dah siap..kendian mungkin kite kne tunggu dalam kotak sama2 dan terkebil-kebil fikir sape lak yg nak gi call org dhl amek kite..pehtu kalu naseb menyebelahi kite, lumbe la sapa smpi msia dulu..

adeiila..apesal la melayan lawak gile ni..

bZz said...

Hahaha, tandakan di box itu.
"Handle with care. Kandungan tiada gantinya."

jetjetsemot said...

baez bernama panjang..nini coklat celup pun sdap gak..sile belanje ok..8 karton i nak..

bzz..haha..

MyRa said...

ooo bzz..saya pon nak milo 3 in i freeze ke nama baru dia?

baez external hard disk bercasing kulit asli yang diimport dr itali (bertambah panjang) said...

terus nak rekemen kat jet jet semot nama pendek sgt jadi kurang bes jadi letak lah jet jet semot api di busut hutan simpan alor gajah misalnya iaitulah nyam nyam dia teknik nini gak tapi dia cam bertih2 beras yang kita celup sudu dlm coklat dan celup sudu bercoklat dlm bertih tu tau ke bes sekali

ayat berterabur sbb ngantuk

bZz said...

huh? ada ke camtu. Maybe mydin tak jual lagi kot? Takpe, nanti hantar mydin gi sana dlm packet berbelang-belang.

jetjetsemot said...

elo..panjangnye nama kamu baez..apeka..sy pensan la nak sebot..oh..sy detest ok benda yg ade bertih2 beras..eish..gile tak suke..itu ape ceklet yg ade dalam die bertih2 beras sume sy x makan..nasik je sy makan ok..plis be informed..

hoh..mydin lak nak dihantanye..

will updet soon..sorik~