Monday, August 06, 2007

kamen itu

Semalam, Minci itu, atau Biskutmuka Wasaii menyambut hari jadi. Tak perlulah aku bercerita panjang lebar kerana kalian boleh membaca isen tentangnya di blog Za, tanpa kompromi. Alhamdulillah cuaca baik untuk BBQ, bakar sate dan cukur bulu (Hah?). Tapi keadaan yang berangin menyebabkan lagu hari jadi hanya boleh dinyanyikan oleh seorang penyanyi terkenal dan professional saja (iaitu aku), tanpa iringan gitar. Lagu juga dirancakkan dengan mengikut beat 1/8. Hamek kau, macam berlumba dengan angin. Aku harap kau dapat cinta dalam tahun ke-24 kehidupan ini, Minci. Kerana aku tau, kau mau itu. Hahahahahahahhahahahahahah~

Aku harap gambar-gambar ini dapat menceritakan segalanya.











Happy birthday, dearie. May Allah bless you!

7 comments:

Minci said...

wahhhh...pandailah kamu meng'crop' gambar.. syabas!!

terima kasih wokeh utk BBQ tersebut..
tahun depan boleh bagi aku prezen pemutih ketiak plak.. miahaha

Minci said...

oh.. dgn begitu bangganya prezen spender pun masuk gambar.. ahahaha

Anonymous said...

amboi... bila nak pakai spender tu? post la skali yer nanti :-p

trauma aku tgk satay... nak tahu kenapa? bacalah entry jackass aku :-p

kaSyah said...

haha..semua prezen skali masuk gambar...

susah la pulak.

bestnye tgk org sambut buffday...

jetjetsemot said...

mincik..haha..beta memang pandai..klu tak, nanti termasok gambamu yg tersengeh cm kamben..yeh, slua sulit ko dah jadi tatapan umum..

amuro..haha..tataula bile die nak pakai..takpe, kitorg tak jadik jackass, sebab ade sate je, kuah satenye xde..hehe..kesian kamu..

kasyah..yeh, bia sluruh dunia tgk prezen die..susakan die..haha..meh la, nak smbot besday skali..kasik tarikh je..kitorg serbu..kitorg buatkan majlis siap..

bZz said...

Hepi Bday...
Fuhhh fuhhh.... Mana kek?

jetjetsemot said...

haha..tolong tiupkah bzz?kek tuh hah..yg kecik2..