Saturday, January 20, 2007

Artis Wasaii dan Geegee

Photobucket - Video and Image Hosting



Yookay - Kedua-dua artis Wasaii Studio pada hari ini dilanda masalah berkaitan gigi yang secara tak langsung memberi implikasi kepada aktiviti nyanyian mereka. Biskut Muka dilaporkan mengalami sakit gigi yang AMAT sejak semalam dan telah dinasihatkan untuk memakan diet yang 'lembut'.
Jetjetsemot pula mengalami trauma saikologi setelah menonton filem American History X di kala salah seorang watak di dalam cerita itu telah dibunuh dengan kejam apabila kepalanya dipijak atas konkrit tepi jalan setelah dipaksa oleh 'pemijak' itu untuk meletakkan giginya dia atas 'kerb' itu. Ouch...
Kami di majalah Remajha mendoakan mereka sembuh/selamat daripada 'kesakitan' masing2.
Semangatzzzzzzzzzz!!!

5 comments:

|PrincesSs| said...

itulah mak dah bilang,
lepas makan jajan gosok gigi
kau urang tak mahu dengar..
sekarang sapa jugak susah?
mak ngan abah gak nak antar kau urang gi klenet..

bulan ni no KFC

jetjetsemot said...

ceh..hii..seram deh..mls mau hengat..mkn pain killer yasmin..smuge sehat scpt mongken..

pengurus said...

huh..
nasib baik tak nonton smlm ngan korang
kang post traumatic stress disorder lak
hahaha~

Biskut Muka said...

haha...wahai princess myra.. knp dikau cakap gaya pelik begitu? hihi...

jet,
itulah pasal.. aku terpaksa bangun mlm carik paracetamol sbb gigi aku berdenyut2

za,
a ah.. tk pepasal kau kena ptsd..

jetjetsemot said...

huisshh..arini je da byk kali scene tuh msok kpale otak aku..kuaja btol..pehtu rse waaiisshh..susa nk ckp..naseb aku x tgk kat wayang..klu tak, lagi besa scene tuh lam otak aku..len kali nk tgk kat skrin kecik je..