Monday, July 23, 2007

pengantin in pink

Ha. Ini, aku pun tak tahulah elok ke tidak meletak gambar orang kahwin disini. Kepada siapa-siapa yang tidak dapat hadir ke majlis abang aku pada 07.07.07, termasuklah diri aku sendiri, inilah sekelumit gambar yang tidak seberapa yang dapat aku paparkan. Ingatlah, aku tiada ditempat kejadian, dan orang yang berada ditempat kejadian, hanya sibuk mengambil gambar diri masing-masing dan bukan gambar pengantin.

Dipersembahkan hantaran-hantarannya yang bertemakan, warna-warni aidilfitri. Tapi sebab carpet warna-warni, tak nampak begitu anggun.











Oh. Dan kemudian, hadirlah pengantin kan. Persandingan sebelah perempuan.



Ini pula pengantin lama, yang feeling-feeling pelamin itu mereka yang punya. Akibat tarikh persandingan pengantin baru jatuh pada tarikh nikah pengantin lama. Pelamin sebelah lelaki.



Ini anak saudara pengantin. Anak aku lah~



Pengantin lama, masih cuba untuk merembat takhtanya.



Oh. Itulah saja gambar yang aku ada. Pengantin lama saja yang 'inter frame' lebih-lebih. Entah kenapa. Sekian~

7 comments:

PenguRus Za said...

mne gambo pengantin cik? isk2

jetjetsemot said...

tu..satu je..yang kat side pompuan lak tuh..hahah..bongok kakak aku neh..kasik gamba die je..haha..malas tau nak layan..

sila nyatakan dengan iklas..pelamin mana yang kamu prefer?iklas tau..tapi jaoh..sumerang kena ckap..

Minci said...

poin 1 - abang kau nampak lebih berisi plak dari dulu

poin 2 - wahh.. kak azura sudah beraniversary...

poin 3 - aku lagi prefer pelampin seblh lelaki.. somehow nampak lagi lawa..

poin 4 - muka abang ipar ko nampak mcm artis

bZz said...

Pelamin sblh lelaki nampak simple but menarik...

Bilekah lagi anda mahu duduk atas pelamin, rumah pengantin perempuan di Johor?

kaSyah said...

pelamin sebelah perempuan.

even berserabut sidikit tapi dua batang lampu cam zaman inggeris menarek hatiku

PenguRus Za said...

pelamin rumah lelaki nmpak cntik..tp simple sgt la..so, aku pilih pelamin pmpuan wlaupon tak nmpak jelas..

jetjetsemot said...

wohoo..sori deh..lama x msok..sibuk dan malas..hehe..tengs komenan anda.maka, kita ada 2 vote utk lelaki dan 2 vote untuk wanita..so fair lah..tengs again!len2 aku malas nak komen.haha..