Monday, January 01, 2007

jangan biarkan aku terkapai

Wahai rakan-rakan seperjuangan,

Aku ada sebuah konfesi. Eh. Pengakuan. Aku pernah bernazar bahawa aku tak akan ada blog sendiri sehingga aku ada...... Maka, bantulah aku dengan membuat isen walau secikai mana kerana jika blog ini adalah macam milik aku seorang, pastilah aku ini tidak diredhai Tuhanku. Bantuan dan kerjasama adalah amat diharapkan. Pasal itulah aku rasa macam tak best bila di minta meng'admin' blog ini. Aku dahului budi baik kalian dengan jutaan terima kasih. Sekian, harap maklum.

2 comments:

Biskut Muka said...

oh nooooooooooooo... tidak baguslah kan tidak diredhai tuhan kan.. oleh itu, aku berpendapat mungkinkah ini sbg satu 'push' untuk kau ada yg patut kau ada?

yerlah yerlah.. kitorg akan membuat isen juga...

Myra said...

heh dear..
nazar tu kalo ko ada ehem ehem tu..adalah blog ko sensorang..
since ni bukan blog ko sensorang..
maka x aper..

wallahua'alam